Bezig met laden

Old School Toys

Veel gestelde vragen

Verzendkosten zijn verschillend per land. Wij werken met 1 verzendtarief per land, dus of U nu 1 item of 25 items koopt, de vastgestelde verzendkosten voor Uw land blijven onveranderd.

Als u in het afrekenscherm Uw land invoert dan verschijnt direct de verzendkosten die voor Uw land gelden.

Wordt het pakket naar een adres in Nederland verzonden en bestelt u voor minimaal € 100, dan worden er geen verzendkosten berekend.

Wordt het pakket naar België of Duitsland verzonden en de bestelling is minimaal € 125 dan worden er geen verzendkosten berekend.

Als U de bestelling buiten Nederland laat bezorgen, vermeld dan Uw telefoonnummer. Dan kan het verzendbedrijf bij eventuele vragen met u contact op nemen

Jazeker. Wij zijn een van de grootste verkopers in vintage speelgoed en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe voorraad. Mocht U iets te koop hebben stuur dan een mail met duidelijke foto’s en Uw vraagprijs naar [email protected].
Dan zullen wij een prijs bepalen, deze is gebaseerd op marktwaarde, staat van het product, compleetheid van het product en eigen voorraad. Vanzelfsprekend zal ook onze marge hierin mee genomen worden. Ook is het mogelijk om items te ruilen. Ook hier zal de waarde via bovenstaande bepaald worden.

Alle items die op onze website staan zijn daadwerkelijk in eigen voorraad. Dus na ontvangst van Uw betaling wordt het pakket uiterlijk een dag later verzonden. Als Uw pakket is aangemaakt ontvangt U automatisch een email met daarin het track en trace nummer en de link waarmee U de status van Uw pakket online kunt volgen.

Old School Toys verstuurd alle bestellingen waarvan de betaling ontvangen is voor 16 uur op iedere werkdag (maandag tot en met zaterdag). Deze worden dan diezelfde dag aan Post NL aangeboden. Vanaf dat moment zijn zij uit ons bezit en hebben wij geen invloed meer op de snelheid van bezorgen.

Je ontvangt de factuur digitaal, omwille van het milieu werken wij zo min mogelijk met gedrukte papieren. Na plaatsing van je bestelling ontvang je direct een e-mail. Dit is de bevestiging van je bestelling, met je gegevens en alle items die je besteld hebt. Hierop staan alle prijzen en ook de (eventuele) verzendkosten. Als bijlage bij deze e-mail ontvang je de factuur.

Wij zijn geen groothandel dus wij voeren geen zakelijke klanten bestand, maar mocht de bestelling voor een bedrijf zijn dan kan je in het opmerkingen veld de bedrijfsnaam en btw nummer vermelden, dit is voldoende voor de Belastingdienst.

Wij hebben wel een groot gedeelte aan 2e hands items, hier zit geen btw in

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag volgens onze verkoopvoorwaarden gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de Old School Toys zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Old School Toys geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking geopend of meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Voor ieder artikel dat retour gestuurd wordt, zal een bedrag van 0,50 euro van het retourbedrag afgetrokken worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht er een retourzending worden gedaan waar de oorzaak niet Old School Toys van is dan worden de verzendkosten niet vergoed. Mocht er gratis verzending plaats gevonden hebben omdat het totaalbedrag een bepaalde grens heeft bereikt dan worden de verzendkosten die betaald hadden moeten worden van het retourbedrag afgetrokken, want er is in dit geval immers geen bedrag behaald om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

Natuurlijk willen wij iedereen keurig helpen en goede kwaliteit leveren, maar kleine beschadigingen aan de verpakking, verf foutjes of vouwtjes in comics vallen niet onder de kosteloze retour procedure. Grote beschadigingen zullen wij ten alle tijden melden op de detailpagina van het artikel.

Wij hebben een enorm assortiment aan Funko Pop's. Wij zijn zelf ook verzamelaar en begrijpen dat zowel de verpakking als het item in een zo perfect mogelijke staat moet zijn. Funko is een massaproduct dat in lage loon landen wordt vervaardigd en geen high end collectible. Hierdoor kan het zijn dat de paint job (het schilder werk) of oneffenheden op het figuur zelf voorkomen. Ook de verpakking is redelijk kwetsbaar dus kleine beschadigen kunnen voorkomen. Bij deze hier genoemde afwijkingen mag het product ten alle tijden retour worden gestuurd en zal het item vergoed worden, maar de retourkosten zijn voor de koper, die vallen niet onder onze retour procedure. Vanzelfsprekend worden grote defecten wel beschreven en verrekend in de verkoopprijs.

Old School Toys is geen "speelgoed winkel" maar een collectable store, dus het leeuwendeel van de verkochte items zijn niet voor kinderen bedoeld. Dus deze items zijn ook gemaakt met de volwassen verzamelaar in gedachte. Als je een figuur uit de verpakking haalt en wilt laten bewegen dan kan dit de eerste keer moeilijk gaan, forceer het dan nooit. Een goede tip is om het stroeve onderdeel in heet water onder te dompelen, hier even in te laten en dan voorzichtig het onderdeel bewegen tot het soepel gaat. Dit is vooral bij Neca en ook Hasbro het geval. Mocht een item door "geforceerd" gebruik toch stuk gaan dan kan het item niet terug gestuurd worden en zal er geen vergoeding volgen.

Figuren worden vaak geplaatst in een bubbel op een kaart, deze kaart heeft vaak een uitkeping aan de bovenzijde waar deze kaart in opgehangen kan worden in de winkel. Als deze inkeping er nog inzit is dit een "unpunched" kaart en als deze inkeping eruit is wordt dit een "punched" kaart genoemd. Old School Toys maakt geen onderscheid tussen unpunched en punched en dit geeft ook geen recht op kosteloos retour.

Neca heeft hun verpakking aangepast, in plaats van een plastic "hanger" om de items in het winkelschap te hangen zijn deze voortaan van karton en is dit één geheel met de rest van de verpakking. Helaas zorgt dit er wel voor dat er regelmatig kleine scheurtjes ontstaan bij deze hanger. Dit is niet te voorkomen en geeft geen recht op kosteloos retourneren.

Old School Toys is een verzamelaarswinkel en het grootste deel van onze klanten zijn verzamelaars die items in ongeopende verpakking sparen. Indien de verpakking geopend is geweest daalt de waarde drastisch. Als u een geopende verpakking retourneert dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij verkopen ook veel losse items, dit zijn tweede hands items die uitgepakt zijn. Wij testen elektronica onderdelen nooit en geven hier dus ook geen garantie op, hetzelfde geld voor springveer mechanismes. Mocht dit niet functioneren dan geeft dit geen recht op kosteloze retour of korting.

Ook komt het regelmatig voor dat lichte plastic onderdelen verkleuren door ouderdom, dit is een proces wat niet voorkomen kan worden. Vandaar valt dit ook niet onder het kosteloos retourneren.

Old School Toys is een collector store en verkoopt dus veel oude items. Het kan zijn dat sommige items al tientallen jaar oud zijn. Regelmatig worden items met batterij functies verkocht met de batterij al geplaatst in het item. Vanzelfsprekend maken wij geopende verpakkingen niet open. Batterijen gaan helaas na verloop van tijd "lekken" waardoor er schade kan ontstaan wat soms onherstelbaar is. Dit is een feit waar wij niets aan kunnen veranderen en dit geeft vanzelfsprekend geen reden tot retourneren.

Als er losse items verkocht worden en er ontbreekt een onderdeel dan zal dit altijd vermeld worden, mocht er een sticker ontbreken of verf schade zijn dan zal dit niet vermeld worden. Dit geeft geen recht op kosteloze retour of korting.

Wij verzekeren ruim 60% van alle zendingen binnen Nederland en 100% van alle zendingen die naar een adres buiten Nederland verzonden worden. Dit doen we voor uw en onze veiligheid. Mocht er schade zijn ontstaan wat tijdens het transport van de postdienst plaats gevonden heeft dan moet je ten alle tijden de verzenddoos en eventueel opvulmateriaal bewaren. De verzekering van de post gaat alleen tot uitkering over als er foto's van de doos, het originele etiket en het opvulmateriaal aangeleverd worden. Heeft u deze materialen niet meer dan kunnen wij helaas geen gebruik maken van de verzekering en u dus niet kosteloos stellen.

Op de vraag om alleen de beste verpakking of item te sturen wordt niet op gereageerd, mocht je de items zelf willen zien voor aankoop is dat geen probleem, hier hebben we onze fysieke winkel voor.

Als U uw bestelling heeft geplaatst en U bedenkt zich reageer dan snel. Mocht de order nog niet aan Post NL aangeboden zijn dan kan het tegengehouden worden. 

Als er een bestelling binnen komt dan pakken wij deze meteen in. Dit kost dan vanzelfsprekend tijd en materiaal. Ook kost iedere transactie een x bedrag. En iedere annulering kost ons correspondentie en administratie. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voor iedere annulering 2 euro in rekening te brengen. Dit zal van het te retour te storten bedrag afgetrokken worden.

Mocht er speciaal voor u een item(s) besteld zijn wat wij niet regulier voeren, dan kan deze niet geannuleerd worden en bent u verplicht deze over de door ons samen afgesproken prijs over te nemen.

Als er betaald is met Paypal of credit card dan worden de extra kosten voor het gebruik van deze dienst niet retour gestort, deze kosten zijn immers gemaakt voor de betaling.

Wij zullen nooit een terugbetaling op een credit card doen, de kosten hiervoor zijn per keer 25 euro. Dus als u met credit card betaald heeft dan zal een eventuele terugbetaling via een andere betaalwijze verlopen.

Wij hebben een groot assortiment aan comic, tot 7 standaard comics worden deze voor zending binnen Nederland automatisch naar enveloppe post berekend.

Voor alle andere items versturen wij voor uw en onze veiligheid alleen getraceerd. Ook als U een item koopt wat in een enveloppe past zullen wij deze getraceerd verzenden

Nee, alleen via de betaalmethodes genoemd bij 5.

Nee, wij versturen een artikel na ontvangst van uw betaling.

Vanzelfsprekend versturen wij naar België.

De verzendkosten zijn 10 euro per order en dan wordt het verzekerd, aangetekend en getraceerd verzonden.
Is de bestelling hoger dan 125 euro dan zijn de verzendkosten zelfs gratis.

In België wordt veel met de aanvulling bus en dan een cijfer gewerkt. De Belgische post kijkt heel nauwkeurig naar deze toevoeging. Als het woord bus er niet bij staat, maar alleen het nummer van de bus dan is de kans aanwezig dat de post het retour stuurt.

Erg vervelend en zelfs een beetje flauw, maar hier hebben wij geen invloed op.

Vermeld dus indien nodig altijd het woord bus bij de toevoeging want mocht het verkeerd gaan dan zijn de kosten om het nogmaals te versturen voor de koper

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Bankoverschrijving / vooruitbetaling
 • PayPal
 • Bancontact
 • SOFORT
 • Giropay
 • Apple Pay
 • Contant in onze "stenen" winkel
 • Pin betaling in onze "stenen" winkel

Wij zullen nooit een terugbetaling op een credit card doen, de kosten hiervoor zijn per keer 25 euro. Dus als u met credit card betaald heeft dan zal een eventuele terugbetaling via een andere betaalwijze verlopen. Apple Pay werkt met een creditcard dus hiervoor geldt dit ook

Dit is bij ons zeer eenvoudig. Via de groene “in winkelwagen” button op de artikelpagina plaatst U een artikel in Uw virtuele winkelwagen. Wilt U afrekenen klik dan rechtsboven op het winkelwagen icoon en U komt rechtstreeks in ons afrekenscherm. Alle informatie is voor Uw gemak in één pagina geplaatst zodat U overzichtelijk en snel kunt afrekenen.

Als er tijdens het betaalproces iets verkeerds gaat dan zijn de bestelde items offline, maar na tien minuten staan ze weer online en dan kan je de bestelling nogmaals plaatsen, maak dan niet zelf de betaling over want dan is dit zowel administratief als voorraad technisch niet verwerkt

Als er tijdens het betaalproces iets verkeerds gaat dan zijn de bestelde items offline, maar als de betaling bij onze betaalprovider als niet afgerond wordt gemeld, dit duurt in de regel tussen de 15 en 45 minuten, dan komen de bestelde items vanzelf weer online en dan kan je de bestelling nogmaals plaatsen.

Als dit voorvalt maak dan zeker niet zelf de betaling over want dan is dit zowel administratief als voorraad technisch niet verwerkt, wacht dan tot de items weer online staan of stuur ons een mail of een bericht via onze social media

Geen probleem. Voer dan bij het afleveradres het adres in waar de zending naar toe moet. Vanzelfsprekend worden de kosten hoger als het pakket naar een land in het buitenland moet worden verzonden.

Wel versturen wij niet naar Post NL afhaallocaties. Helaas zijn hier te vaak fouten in gemaakt waardoor wij besloten hebben om deze optie niet meer aan te bieden. In de regel wordt er nadat er niemand op het afleveradres aanwezig was, het pakket altijd naar het Post NL afhaal locatie het dichts in de buurt van het afleveradres verzonden. Tegenwoordig laten ze hiervan geen brief meer in de brievenbus, maar krijg je een melding via jouw emailadres. Zorg er dus voor dat het ingevoerde emailadres klopt.

Ook versturen wij niet naar hotels en vakantieparken

Onze procedure is dat alle bestellingen waarvan de betaling voor 16 uur ontvangen is dezelfde werkdag verzonden wordt.

Mocht u willen dat de zending later verzonden wordt dan kan dit alleen op de volgende wijze:

Betaal uw order met de betaaloptie "Vooraf betalen per overschrijving", dit is de bovenste betaaloptie. Dan kunt u deze order op de dag dat u de order verzonden wilt hebben tijdig betalen zodat de betaling voor 16 uur ontvangen is. Dan wordt deze order dus die dag verzonden en in de regel wordt het dan een dag later bij u aangeboden.

Let wel, wij hebben geen invloed op Post NL, zodra het pakket bij Post NL is is het uit onze handen en hebben wij hier geen controle meer over.

Als u in het opmerkingenveld noteert dat u het pakket op dag X bezorgd wilt hebben dan zal en kan hier geen gehoor aan worden gegeven

Mocht een pakket niet arriveren meldt dit zo snel mogelijk.

In de regel worden bestellingen die naar Nederland en België verzonden worden de dag later bezorgd, met uitzondering van bestellingen die op zaterdag verzonden worden, deze worden in de regel de dinsdag erop bezorgd.

Dus mocht je na 3 dagen nog steeds de bestelling niet binnen hebben laat het ons dan weten.

Als een melding van een niet bezorgde bestelling na 14 dagen of later gedaan wordt dan zullen wij zeker ons best doen om te achterhalen waar de zending is, maar wij zijn er dan wel niet meer verantwoordelijk voor en bij vermissing zal er geen restitutie plaats vinden

23 maart 2014 is de fysieke winkel van Old School Toys geopend. Hier kunt U alle items die wij online aanbieden vinden en bekijken.

U kunt een bestelling online plaatsen en afhandelen als een reguliere web bestelling en dan bij betalen kiezen voor de optie "ophalen en betalen in de winkel", dan zijn de bestelde items meteen offline en staan ze geregistreerd. Wij zetten ze dan voor u apart en de eerstvolgende dag dat de winkel geopend is kunt u de bestelling ophalen. Deze bestellingen houden wij 14 dagen apart, daarna gaan ze weer terug in de verkoop.

We mogen met trots zeggen dat dit een zeer unieke winkel is, de grootste Star Wars winkel van Europa.

De winkel is gelegen in het winkelcentrum van Horst (10 minuten van Venlo) en beschikt over meerdere grote parkeerplaatsen.

Het adres is Kerkstraat 26, 5961 GD te Horst.

Onze openingstijden zijn:

 • Dinsdag van 10 uur tot 17 uur
 • Woensdag van 10 uur tot 15 uur
 • Donderdag van 10 uur tot 17 uur
 • Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
 • Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Wij zijn regelmatig aanwezig op beurzen, dan zal de winkel deze dagen gesloten zijn.

Al onze actuele openingstijden worden op onze winkel pagina vermeld

We verwelkomen U graag in onze winkel.

Nee, wij zijn geen handelsplaats voor derden. Wij kopen en verkopen alleen zelf. Dus als U iets aan te bieden heeft dan volgt de procedure die we bij 11 benoemd hebben.

Nee, Old School Toys heeft een ruim assortiment in verzamel items. Veel hiervan komt rechtstreeks van de leverancier maar ook verkopen wij veel 2e hands artikelen. We voeren items in gesloten verpakking, in geopende verpakking en uit de verpakking. Kijk dus goed naar de omschrijving van de artikelen.

Als voorbeeld, we hebben bij Star Wars een groot assortiment geopende verpakkingen. In het menu met de naam “in doos” zijn ongeopende verpakkingen. Bij de omschrijving “en doos” zijn het geopende verpakkingen. En bij de omschrijving “compleet of incompleet” zijn het complete items zonder doos.

Al onze comics komen van de 2e hands markt.

Op de vraag om alleen de beste verpakking of item te sturen wordt niet op gereageerd, mocht je de items zelf willen zien voor aankoop is dat geen probleem, hier hebben we onze fysieke winkel voor

Wij verkopen ook vintage (oud) artikelen. Sommige items zijn geproduceerd in 1978 en dus al heel oud. Deze artikelen zijn dus niet splinter nieuw, of ze moeten in een gesloten verpakking zitten.

Er zijn ook artikelen met elektronica en motor functies. Wij testen deze functies niet en zijn ook niet verantwoordelijk als deze niet functioneert.

Op de vraag om alleen de beste verpakking of item te sturen wordt niet op gereageerd, mocht je de items zelf willen zien voor aankoop is dat geen probleem, hier hebben we onze fysieke winkel voor

Old School Toys werkt met catalogus foto’s. Want van sommige items hebben wij tientallen stuks op voorraad. Mocht een item zeer sterk afwijken van een foto dan benoemen wij dit. Mocht U iets ontvangen waar U niet tevreden over bent neem dan aub contact met ons op.

Bij de vintage items in verpakking of met verpakking maken wij wel foto’s van ieder product afzonderlijk, dit omdat wij bewust zijn dat een echte verzamelaar wil zien wat hij daadwerkelijk krijgt.

Op de vraag om foto's van een groot aantal items te sturen wordt niet op gereageerd, mocht je de items zelf willen zien voor aankoop is dat geen probleem, hier hebben we onze fysieke winkel voor

Zoekt U iets wat wij momenteel niet aanbieden, laad het ons dan evengoed weten. Dan gaan wij er voor U naar op zoek. Sommige items zullen snel gevonden worden en sommige zal lang duren. Geef Uw uiterlijke prijs door en dan kunnen wij U hopelijk snel blij maken.

Jazeker. Via Webwinkelkeur ontvangt iedere koper na afloop van de transactie een mail met hierin de vraag om Uw ervaring met Old School Toys te delen. Dit vinden wij een belangrijk middel om U dienstbaar te zijn en eventuele belemmeringen snel op te lossen. Wij waarderen het zeer als U deze beoordeling in wilt vullen.

Tot en met mei 2023 hebben wij onze beoordelingen via Trustpilot gedaan, in die tijd hebben wij ruim 4300 beoordelingen mogen ontvangen en we hadden als cijfer een 4,9 op schaal van 5. Dit is een feit waar wij oprecht trots op zijn. Hier kunt u onze Trustpilot score vinden

Absoluut. Ons belangrijkste Social Media platform is Facebook. U kunt ons “liken” op de homepage rechts onderaan of via deze link: https://www.facebook.com/oldschooltoys.nl

Op Instagram zijn wij ook aanwezig, volg hiervoor deze link: https://www.instagram.com/oldschooltoyshorst/

Ook op TikTok zijn wij actief, volg hiervoor deze link: https://www.tiktok.com/@oldschooltoyshorst

Wij verkopen ook comics, vele vintage titels en ook moderne. Al onze comics zijn 2e hands, mocht er een groot gebrek of schade zijn aan een comic dan zullen wij dit melden. Wij werken met stock foto's, alleen bij oudere comics van hoge waarde wordt een scan van de daadwerkelijke comic gemaakt, dit wordt dan vermeld bij de beschrijving.

Wij werken niet met een Grading systeem. Dus als u een verzamelaar bent die alleen punt gave edities wilt hebben mail ons dan van tevoren om achteraf discussies te voorkomen. 

Nederlandse strips hebben een mindere verzamelwaarde dan de Amerikaanse strips, hierdoor is het criterium voor beoordelingen ook lager dan bij Amerikaanse strips. Bij al onze items is van toepassing als je een bewust kritische verzamelaar bent het verstandiger is om de comics in onze fysieke winkel te komen bekijken zodat je de kwaliteit zelf kunt beoordelen.

Al onze reguliere comics zijn bagged and boarded

Dat is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Mocht U op het werk willen laten bezorgen vermeld dan duidelijk de naamstelling van de onderneming wat gevestigd zit op het adres waar U de bestelling bezorgd wil laten worden. Mocht dit niet gebeurd zijn en de bestelling word hierdoor niet afgeleverd, dan zijn de extra verzendkosten voor de rekening van de koper.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Alle prijzen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Bij de verwerking van een bestelling worden de gepaste verzendkosten aangerekend.

Wij hebben het recht op elk moment de prijzen aan te passen.

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven periode.

Afprijzingen die doorgevoerd worden na aankoop, geven geen recht op terugbetaling

OST coins staat voor Old School Toys coins en is ons loyaliteitsprogramma. Je kan OST coins verdienen en ze gebruiken om een korting te krijgen op je volgende bestelling.

Je moet een account aanmaken van Old School Toys en inloggen voor het plaatsen van een bestelling. Voor elke 10 euro die je uitgeeft, krijg je 1 OST coin. Dit geldt enkel voor de artikelen, niet voor de verzendkosten. Dus als je voor 100 euro aan artikelen koopt, krijg je 10 OST coins.

Voor de berekening van je punten ronden we steeds af naar het dichtstbijzijnde geheel getal.

Belangrijke opmerking: door de hoge transactiekosten die aangerekend worden door PayPal en Apple Pay betalingen, kunnen wij geen OST coins verstrekken voor bestellingen die met deze betalingsmethode betaald worden. We bieden een ruim aanbod aan van andere betalingsmethodes. Al onze betalingsmethodes zijn veilig en betrouwbaar. Dus als je gebruik wilt maken van ons loyaliteitsprogramma, gelieve één van de andere betalingsmethodes te kiezen.

Reken voorbeelden:
Als je een figuur koopt van 90 euro, en de verzendkosten zijn 7 euro, dan betaal je in totaal 97 euro. Je verdient punten op het bedrag van 90 euro. Deze aankoop levert je dus 9 OST coins op zodra dat je bestelling verzonden wordt.

OST coins worden niet uitgegeven bij afgeprijsde items.

Als je in onze fysieke winkel OST coins wilt sparen, dan moet je dus een account hebben en dien je dit voor het afrekenen te melden bij de kassa. Dan wordt jouw account opgezocht en worden de OST coins meteen bijgeschreven.

Wij hebben het recht om niet op alle items OST coins te verstrekken

In 2024 zal het verzilver systeem live gaan, dan zullen wij ook communiceren hoe je de OST coins kunt inwisselen.

Wij hebben er voor gekozen om het verzamelen van de OST coins alvast te starten zodat je hopelijk een mooi aantal OST coins verzameld hebt als het verzilver systeem online gaat.

OST coins hebben een vervaldag. Deze kan je zien in je Old School Toys account. Al je OST coins zullen komen te vervallen 6 maanden nadat je je laatste bestelling bij ons geplaatst hebt. Het komt er dus op neer dat als je regelmatig bestelt, je punten nooit zullen vervallen. Het is tenslotte een loyaliteitsprogramma.

Eens je punten vervallen zijn, zijn ze voor altijd verdwenen. Dit is onomkeerbaar. Let dus steeds goed op de vervaldag van jouw OST coins.

Je kan het aantal OST coins die jij hebt in jouw Old School Toys account vinden, bij je account overzicht.