Bezig met laden

Old School Toys

OST coins

Spaar voor mooie kortingen!

OST coins staat voor Old School Toys coins en is ons loyaliteitsprogramma. 
Je kan OST coins verdienen en ze gebruiken om een korting te krijgen op je volgende bestelling.

ost-coin.png

Je moet een account aanmaken van Old School Toys en inloggen voor het plaatsen van een bestelling. Voor elke 10 euro die je uitgeeft, krijg je 1 OST coin. Dit geldt enkel voor de artikelen, niet voor de verzendkosten. Dus als je voor 100 euro aan artikelen koopt, krijg je 10 OST coins.

Voor de berekening van je punten ronden we steeds af naar het dichtstbijzijnde geheel getal.

Belangrijke opmerking: door de hoge transactiekosten die aangerekend worden door PayPal en Apple Pay betalingen, kunnen wij geen OST coins verstrekken voor bestellingen die met deze betalingsmethode betaald worden. We bieden een ruim aanbod aan van andere betalingsmethodes. Al onze betalingsmethodes zijn veilig en betrouwbaar. Dus als je gebruik wilt maken van ons loyaliteitsprogramma, gelieve één van de andere betalingsmethodes te kiezen.

Reken voorbeelden:
Als je een figuur koopt van 90 euro, en de verzendkosten zijn 7 euro, dan betaal je in totaal 97 euro. Je verdient punten op het bedrag van 90 euro. Deze aankoop levert je dus 9 OST coins op zodra dat je bestelling verzonden wordt.

OST coins worden niet uitgegeven bij afgeprijsde items.

Als je in onze fysieke winkel OST coins wilt sparen, dan moet je dus een account hebben en dien je dit voor het afrekenen te melden bij de kassa. Dan wordt jouw account opgezocht en worden de OST coins meteen bijgeschreven.

Wij hebben het recht om niet op alle items OST coins te verstrekken

In 2024 zal het verzilver systeem live gaan, dan zullen wij ook communiceren hoe je de OST coins kunt inwisselen.

Wij hebben er voor gekozen om het verzamelen van de OST coins alvast te starten zodat je hopelijk een mooi aantal OST coins verzameld hebt als het verzilver systeem online gaat.

OST coins hebben een vervaldag. Deze kan je zien in je Old School Toys account. Al je OST coins zullen komen te vervallen 6 maanden nadat je je laatste bestelling bij ons geplaatst hebt. Het komt er dus op neer dat als je regelmatig bestelt, je punten nooit zullen vervallen. Het is tenslotte een loyaliteitsprogramma.

Eens je punten vervallen zijn, zijn ze voor altijd verdwenen. Dit is onomkeerbaar. Let dus steeds goed op de vervaldag van jouw OST coins.

Je kan het aantal OST coins die jij hebt in jouw Old School Toys account vinden, bij je account overzicht.


Juridische informatie

  • OST coins hebben geen geldwaarde. Je kan dan ook geen uitbetaling van je OST coins vragen in geldwaarde.
  • De OST coins is een extra dienst die wij aanbieden om onze trouwe klanten te belonen. Deze dienst kan door ons stopgezet, aangepast of uitgesteld worden zonder enige waarschuwing vooraf.
  • We behouden het recht om OST coins uit een account te verwijderen wanneer wij dit nodig achten (bijvoorbeeld in geval van misbruik).
  • We behouden het recht om voor een account het verdienen van OST coins uit te schakelen wanneer wij dit nodig achten (bijvoorbeeld in geval van misbruik).
  • Als je voor een bestelling je OST coins hebt gebruikt, en je annuleert je bestelling, dan worden je OST coins niet terug gestort in jouw account. Je krijgt wel een terugbetaling van je betaalde bedrag (indien van toepassing). Eens je je punten hebt gebruikt, zijn ze weg.