Bezig met laden

Old School Toys

Winkel

Winkel

Fysieke winkel

In onze fysieke winkel kunt u de items, die wij online aanbieden, vinden en bekijken.

We mogen met trots zeggen dat dit een zeer unieke winkel is, de grootste Star Wars winkel van Europa.

De winkel is gelegen in het winkelcentrum van Horst (10 minuten van Venlo) en beschikt over meerdere grote parkeerplaatsen.

Voor alle actuele informatie, like ons op Facebook. We verwelkomen u graag in onze winkel!

Nederland zit in een lockdown, hierdoor zijn er meerdere maatregelen genomen door de overheid.

Het is mogelijk om op afspraak een winkel bezoek te plannen, dat kan onder de volgende voorwaarden:

  • Winkelbezoek op afspraak kan alleen op een zaterdag plaats vinden.
  • De winkel is beschikbaar tussen 10 en 17 uur voor winkelbezoeken.
  • De afspraak kan via onze Facebook pagina of via email (info@old-school-toys.nl) gemaakt worden en kan niet voor op de dag zelf.
  • Per afspraak mogen er maximaal 3 personen de winkel betreden. Er zullen nooit meer dan 1 afspraak per tijdslot gemaakt worden, omdat er maximaal 3 bezoekers (uitgezonderd personeel) in de winkel mogen zijn.
  • Een afspraak mag maximaal 30 minuten duren, dit om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om onze winkel te bezoeken.
  • Alle geldende Covid maatregelen zijn van toepassing, dus bij ziekte blijf thuis, bewaar 1,5 meter afstand, mondkapjes zijn verplicht en betaal zoveel mogelijk via pin.

Tevens geeft de overheid ons de mogelijkheid om bestellingen op te halen, dit zal bij ons via de volgende procedure mogelijk zijn:

  • Bestellingen kunnen online geplaatst worden en bij het afrekenen kan er gekozen worden om deze in de fysieke winkel op te halen. Tevens kan hier gekozen worden om de aankoop meteen te betalen of in de winkel. Ons verzoek om een snelle afhandeling bij het ophalen van de bestelling deze meteen te betalen bij het plaatsen van de bestelling.
  • Tijdens de lockdown kunnen de bestellingen op zaterdag tussen 11 uur en 16 uur bij onze winkel opgehaald worden.
  • Het ophalen zal geschieden volgens de geldende regels, dus bestellingen die op deze dag geplaatst worden kunnen niet dezelfde dag worden afgehaald, de winkel zelf mag niet betreden worden en houdt 1,5 meter afstand mochten er meerdere wachtende zijn.
  • Iedereen die al bestellingen voor ophalen in de winkel tijdens de lockdown geplaatst hebben worden verzocht om deze ook de komende weken op te halen, anders vervalt de bestelling en worden de items terug geplaatst in de winkel.

Vanzelfsprekend is onze webshop gewoon geopend.

#staystrong

Adres

Kerkstraat 26
5961 GD Horst
Nederland

Openingstijden winkel:
Vrijdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Neem een kijkje in onze winkel