Betaalmethodes

Star Wars ROTS Meena Tills (Republic senator) MOC

Star Wars ROTS Meena Tills (Republic senator) MOC

Laatste exemplaar!

Meena Tills was tijdens de Clone Wars één van de Senators van de Calamari Sector in de Galactic Senate.

De spanningen tussen de Mon Calamari en de Quarren staken nogmaals de kop op tijdens de Clone Wars. Senator Tikkes sloot zich aan bij de CIS en tijdens de Clone Wars was een ingreep van de Galactic Republic nodig om de Quarren Isolation League tot een halt te roepen op Mon Calamari.

Na het vredesverdrag werd besloten dat zowel een Quarren als een Mon Calamari zou zetelen in de Galactic Senate. De eer was weggelegd voor Meena Tills. Tills was een Loyaliste die sterk hield aan de wetten en de democratie van de Republic. Haar administratie had wel te lijden onder de talloze spionnen van de CIS die probeerden te infiltreren.

Bij het begin van de Clone Wars werd Tills gegijzeld op Coruscant door terroristen van Haruun Kal. Omega Squad kon de Mon Calamari toen snel bevrijden. Later was Tills aanwezig op Dac toen de Quarren nogmaals in opstand kwamen onder leiding van Riff Tamson na de moord op King Yos Kolina.

Toen de Delegation of 2000 in Star Wars episode III Revenge of the Sith werd gevormd, was Meena Tills één van de Senators die de moed had om de Petition of 2000 persoonlijk af te geven bij Supreme Chancellor Palpatine. Eerder was Tills één van de Senators die Palpatine stond op te wachten na zijn terugkeer op Coruscant na zijn ontvoering door General Grievous.

Tills droeg een grote kraag die haar huid voorzag van vocht

Dit figuur is gemaakt door Hasbro in 2005 en komt uit de Star Wars episode 3 Revenge of the Sith collection figuren lijn.

Het serienummer is III-47 collection 2

€ 15,95