Privacy Policy Vandaag, 25 mei 2018, gaat de nieuwe wetgeving op het gebied privacy in werking. Wij zijn dan verplicht om te voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Middels dit bericht willen wij kenbaar maken hoe Old School Toys met uw gegevens omgaat. Uw gegevens worden opgeslagen voor de verzending van uw order. Verder wordt er niets met deze gegevens gedaan. Deze worden nooit en te nimmer met derden gedeeld. Mocht u zichzelf geabonneerd hebben op onze nieuwsbrief dan zal uw mailadres hier ook voor gebruikt worden. Vanzelfsprekend kunt u ieder moment uw account opheffen of u afmelden voor de nieuwsbrief. Op onze site wordt geen gebruik gemaakt van Cookies. Uw gegevens zijn ten alle tijden veilig bij ons en er wordt met respect mee omgegaan.

Betaalmethodes

Gen 13 volume 2 (Wildstorm Comics)

Hier vindt U Engelstalige comics uit de Wildstorm Comics Gen 13 volume 2 lijn die zijn uitgebracht tussen 1994 en 2002 en bestaat uit 81 nummers.

Wildstorm Comics (onderdeel van Image Comics) werd vanaf nummer 36 overgenomen door DC Comics. Maar op bijna alle comics bleef het Image Comics logo staan