Betaalmethodes

Vintage Star Wars complete figuren (Kenner toys)

Star Wars vintage FX-7 (Medical Droid) compleet

Laatste exemplaar!

De FX-7 Medical Assistant Droid is een FX-Series Medical Assistant Droids model die assisteert bij operaties.

De FX-7 is de 7de upgrade in de FX-Series Medical Assistant Droids lijn. De FX-7 is 1,70 meter groot, bevat één centrale grijparm die kan uitschuiven en 20 armen waarmee de Droid allerlei apparatuur kan controleren. Bovendien zijn deze armen makkelijk te verwisselen zodat de Droids kunnen worden aangepast voor bepaalde specifieke medische taken. Het hoofd van de FX kan 360° draaien en bezit een Scomp-link poort. Tussen het hoofd en de armen bezit de Droid verschillende sensoren en analysatoren die de toestand van de patiënt analyseren.

De FX-7 is een stabiele Droid en kan zich zonder hulp niet verplaatsen. Daarom worden ze vaak op Repulsorlift platformen gezet wanneer ze verplaatst moeten worden.  De FX-7 kan ook enkel communiceren in Droidspeak wat het contact met organische wezens bemoeilijkt. Soms wordt een Vocoder geïnstalleerd om dit euvel op te lossen.

FX-7 Droids zijn uitstekende analisten en diagnostici. Hierdoor zijn ze ook bekend voor hun uitstekende controle van een Bacta Rejuvenation Tank

Dit is een figuur uit de originele Kenner Star Wars reeks.

Dit is een figuur gemaakt ten tijden van de tweede Star Wars film, the Empire Strikes Back die in 1980 uit kwam.

Dit figuur is gemaakt door Kenner in 1980 en is 100% compleet

€ 15,00