Betaalmethodes

AFA Graded Items

Star Wars vintage Paploo UKG-85

Niet beschikbaar

Paploo is een van de Ewok verkenners van Bright Tree Village die tijdens de Battle of Endor de Rebel Alliance steunde.

In Star Wars episode VI Return of the Jedi draagt Paploo een bruine kap die versierd is met allerlei botjes en veren van dieren. Hij maakte deel uit van het verkenningsteam dat de Heroes of Yavin in een valstrik lokte met een rauw stuk vlees. Paploo hoorde het verhaal dat C-3PO vertelde aan over de Rebel Alliance en hun strijd tegen het Galactic Empire.

Nadat de Heroes of Yavin als leden van de stam van Bright Tree Village waren gekozen, leidde Paploo samen met Wicket de verkenningsmissie naar de Shield Generator Bunker. Toen bleek dat er slechts vier Scout Troopers de bunker bewaakten, ging Paploo er onverwachts vandoor en ontvreemde één van de 74-Z Speeder Bikes. Drie Scouts gingen hem achterna zodat er slechts één bewaker overbleef. Toen Paploo er stilaan genoeg van kreeg, greep hij een liaan en verloor hij zijn achtervolgers in de bossen van Endor.

Dit is een figuur uit de originele Kenner Star Wars reeks.

Dit is een figuur gemaakt ten tijden van de derde Star Wars film, Return of the Jedi, die in 1983 uit kwam.

Dit figuur is gemaakt door Kenner in 1984

Dit figuur is gekeurd door UK Graders, een onafhankelijke partij die de figuren keurt op diverse onderdelen en het figuur in een plastic case verpakt en het keuringsrapport online zet.

Dit figuur heeft de volgende gradings:

Figure 85%, Paint 85%. Total 85%

Je kunt het keuringsrapport vinden op www.ukgraders.co.uk en het nummer is SW012730.

In de case is een houder los gekomen

€ 105,00