Betaalmethodes

AFA Graded Items

Star Wars vintage Lumat UKG-75

Niet beschikbaar

Lumat is een Ewok die behoord tot Bright Tree Village en in Star Wars episode VI Return of the Jedi deelnam aan de Battle of Endor.

Lumat is een Ewok Elder en lid van de Council of Elders. Hij is getrouwd met Zephee en heeft drie kinderen, genaamd Latara, Nippet en Wiley. Lumat staat bekend als een uitstekend boogschutter en als de houthakker van Bright Tree Village. Daardoor kan hij zowel met een bijl als met pijl / boog uitstekend overweg in een gevecht. Soms draagt Lumat een rode kap over zijn hoofd en lichaam. Een andere taak van Lumat is het onderhouden van talloze wapens die zijn stam gebruikt. Hij is namelijk ook één van de belangrijkste wapenmakers van zijn stam.

In Star Wars episode VI Return of the Jedi behoorde hij tot de groep Ewoks die de Heroes of Yavin gevangen nam en C-3PO ontdekte en naar Bright Tree Village bracht

Dit is een figuur uit de originele Kenner Star Wars reeks.

Dit is een figuur gemaakt ten tijden van de derde Star Wars film, Return of the Jedi, die in 1983 uit kwam.

Dit figuur is gemaakt door Kenner in 1984

Dit figuur is gekeurd door UK Graders, een onafhankelijke partij die de figuren keurt op diverse onderdelen en het figuur in een plastic case verpakt en het keuringsrapport online zet.

Dit figuur heeft de volgende gradings:

Figure 75%, Paint 80%. Total 75%

Je kunt het keuringsrapport vinden op www.ukgraders.co.uk en het nummer is SW023136

€ 105,00