Betaalmethodes

Multipack figuren MOC

Star Wars Jedah Revolt 4-pack Rogue One MIB

Laatste exemplaar!

Edrio Two Tubes is een Tognath huurling ten tijde van de Galactic Civil War die als Lieutenant fungeert van Saw Gerrera in zijn organisatie.

Samen met zijn eggmate, Benthic, is Edrio actief als een huurling. Ze delen ook dezelfde bijnaam die afkomstig is van de ademhalingsapparatuur die ze nodig hebben om te kunnen ademen in een zuurstofrijke atmosfeer. Door hun band als eggmates hebben Edrio en Benthic een rudimentaire telepatische connectie met elkaar. Toen hun thuisplaneet Yar Togna werd bezet door het Empire moest hij vluchten. Edrio en Benthic sloten zich aan bij Saw Gerrera om te strijden tegen het Empire. Saw waardeert de broers omdat ze door hun fysiologie nauwelijks pijn kunnen voelen. Daarom vertrouwd Saw hen specifieke geheimen toe, omdat hij weet dat hen folteren toch niets zal uitmaken.

Edrio is de leider van de Cavern Angels, een kleine groep van zes X-Wing Starfightersdie Saw Gerrera heeft verzameld. Edrio is ook onderlegd in grondgevechten en -tactieken.


 

Saw Gerrera is de leider van de Onderonian Rebels die zich tijdens de Clone Wars hadden gekeerd tegen de door de CIS uitgeroepen koning van Onderon. Na de Clone Wars bleef Saw zijn partizanen aanvoeren in de strijd tegen het Galactic Empire. Gerrera speelde een cruciale rol in het doorspelen van Galen Erso's boodschap die uiteindelijk zou leiden naar de vernietiging van de Death Star I.

 

Jyns vader Galen was een oude vriend van Orson Krennic die door het Empire werd ingeschakeld op het geheime Death Star project. Hiervoor zocht Krennic de hulp van Galen.

Nadat Krennic Galen, Lyra en hun dochter Jyn redde uit de handen van separatisten die hen wilden ontvoeren, was Galen wat verschuldigd aan Krennic. Zowel Galen als Lyra geloofden dat Galens wetenschappelijke studies zouden ingezet worden om de maatschappij te dienen, maar Krennic had hiervoor andere plannen.

Sinds haar vijftiende levensjaar was Jyn op zichzelf aangewezen en leerde ze haar plan trekken waardoor ze een avontuurlijk en gevaarlijk leven leidde. Ze werd echter opgemerkt door de Rebel Alliance die grootse plannen met haar heeft en waar ze de rang van Sergeant krijgt toegewezen.

Mon Mothma zelf deed die plannen uit de doeken voor Erso. Ze moest namelijk alles te weten komen over de test die de Death Star had uitgevoerd. Op die manier raakte Erso betrokken bij het stelen van de plannen van de Death Star.

 

De Imperial combat drivers besturen het arsenaal van bepandserde repulsor voertuigen van het Empire.

Combat Drivers hebben zelf een licht pantser aan, want ze vertrouwen op het dikke pantser van de voertuigen die ze besturen

Deze figuren set is gemaakt door Hasbro in 2017 en komt uit de Star Wars Rogue One lijn

€ 49,95