Betaalmethodes

Marvel Legends Comic Pack

Marvel Shield-Wielding Heroes Vance Astro & Captain America Legends Series Comic Pack MOC

In voorraad

Vance Astro, zijn echte naam is Vance Astrovik, was in opleiding als astronaut bij NASA.

Hij kreeg als opdracht om als eerste reiziger naar de planeet Centauri-IV te gaan,om deze te koloniseren. Helaas ging er iets verkeerds tijdens de reis en toen hij eeuwen later gevonden werd was alles veranderd.

Hij werd samen met Yondu naar aarde gestuurd maar wist te ontsnappen en werd de leider van een groep avonturiers genaamd the Guardians of the Galaxy.

 

De Falcon zijn echte naam is Samuel Thomas "Sam" Wilson, ook wel bekend als “Snap”.

Falcon was oorspronkelijk een hoodlum genaamd "Snap" Wilson in Harlem, New York. Op een dag, op weg naar Rio de Janeiro, stortte hij neer op Exile Island. Daar werd hij gevonden door de Red Skull, die zijn Cosmic Cube gebruikte om hem in een ideale partner voor Captain America te veranderen als onderdeel van zijn plan. Falcon keerde zich tegen de Skull, en versloeg hem samen met Captain America. De twee werden daarna lange tijd partners.

Als “Falcon” kreeg Wilson hulp van Black Panther, die een harnas creëerde dat hem in staat stelde te vliegen. De Falcon gaf zijn samenwerking met Captain America op toen hij de leider werd van de S.H.I.E.L.D. superagenten. 

Toen Captain America overleed werd Falcon de nieuwe Captain America

Deze comic pack is gemaakt door Hasbro en komt uit de Marvel Legends Series lijn.

Deze set is gemaakt in 2016.

Inbegrepen is een herprint van de comic waar deze 2 figuren in voor komen

Normale prijs: € 31,95

Speciale prijs: € 24,95