Betaalmethodes

Alien ReAction

Aliens 3-pack MIB ReAction Funko Super 7

In voorraad

Onder officier Ellen Louise Ripley was de derde in commando aan boord van het vrachtschip de USCSS Nostromo.

In 2122 kwamen zij in aanraking met een dodelijk buitenaards wezen de Xenomorph. Dit leidde tot de dood van haar totale bemanning en de vernietiging van het schip.

Haar ontmoeting met de Xenomorph veranderde haar leven voorgoed.

Later werd zij gepromoveerd tot 1e klas luitenant toen zij samen met een groep United States Colonial Marines op een missie ging.

Zij zou nog vele ontmoetingen met de Xenomorph hebben de jaren daarna, tot haar overlijden op Fiorina "Fury" 161. Hier gaf zij haar leven om de Xenomorph voorgoed uit te roeien.

 

De Caterpillar P-5000 Powered Work Loader, ook wel bekend als de Power Loader, is een exo harnas dat gebruikt kan worden voor zware materialen en objecten te verplaatsen.

De P-5000 wordt veel gebruikt door het leger en de United States Colonial Marine Corps. Met de P-5000 kan met groot gemak zwaar wapentuig verplaatst en bevestigd worden.

Met de hydraulische klauwen kan zowat ieder object vast gepakt worden.

 

In hun volwassen vorm zijn de Aliens vaak monsterlijke wezens die zich meestal voortbewegen op twee benen. Ze hebben een biomechanisch uiterlijk. Hun lichaam bestaat uit een exoskelet met op de rug lange uitsteeksel. Hun kop heeft een lange, cilinderachtige schedel, die achteraan een heel stuk doorloopt. Vooraan zit een mond die vrijwel de hele voorkant van het gezicht bedekt. Deze is gevuld met scherpe tanden. Binnen in hun kaken zit een tweede set tanden, die via een soort tong uit de mond naar buiten kunnen schieten. Ze hebben geen zichtbare ogen. De grootte van de Alien verschilt in wat voor gastheer het in is geboren.

Aliens hebben mesvormige staarten.

Aliens kunnen met hoge snelheid rennen, tegen muren opkruipen, en beschikken over enorme fysieke kracht.

Dit is de Xenomorph Queen, de leider van de hive en zij zorgt tevens voor de nieuwe aanwas.

Zij is enorm groot en net zo dodelijk

Deze figuren set is gemaakt door Funko Super 7 ReAction in 2016.

Inbegrepen zijn:

- Ripley

- Power Loader

- Alien Queen

€ 39,95