Betaalmethodes

Game of Thrones Funko Legacy Collection

Daenerys Targaryen (blue dress) Game of Thrones MIB Funko Legacy Collection

Beperkte voorraad

Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld, vooral in de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Maar ook in het uiterste noorden van Westeros en op het oostelijke continent Essos.

Het grootste deel van deze saga speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar enkele adellijke families strijden om de macht in het rijk. Daarnaast komt ook de strijd tussen de "Nachtwacht" (Night's Watch) en de gevaren achter de Muur aan bod. Het andere gedeelte van het verhaal speelt zich af op het oostelijke continent Essos, waar Daenerys Targaryen een weg probeert te vinden naar haar koningschap in Westeros.

De Zeven Koninkrijken vormden ooit zeven aparte staten maar werden verenigd door de Targaryens. Zij regeerden bijna 300 jaar over de Zeven Koninkrijken totdat Aerys II Targaryen "de gekke koning" door een verbond van Baratheons, Starks, Arryns, Tullings en Lannisters werd afgezet en gedood. Robert Baratheon werd de nieuwe koning. De Zeven Koninkrijken worden van het verre noorden gescheiden door de grote ijsmuur. De muur wordt bemand door de Nachtwacht ("Night's Watch"), die het rijk beschermen tegen de gevaren van achter de muur.

Dit is een figuur gebaseerd op Daenerys Targaryen.

Dit is Daenerys uit de series 2 met de blauwe jurk

Dit figuur is gemaakt door Funko in 2014 en komt uit de Funko Legacy Collection Game of Thrones lijn.

Het volgnummer is 12

€ 25,95

€ 18,17