Betaalmethodes

Star Wars vintage Tri-Pod Laser Cannon compleet

Star Wars vintage Tri-Pod Laser Cannon compleet

In voorraad

De E-Web Heavy Repeating Blaster (Emplacement Weapon Heavy Blaster) is een zwaar mobiel Blaster Cannon steunend op een TR-62 Autocushion Tripod dat onder andere werd gebruikt door de Snowtroopers tijdens de Battle of Hoth in Star Wars episode V the Empire Strikes Back.

Snowtroopers, of Cold Assault Stormtroopers, zijn Stormtroopers, speciaal opgeleid om te opereren op koude locaties zoals ijsplaneten.
Het armor van Snowtroopers is uiteraard aangepast aan koude temperaturen tot ver onder het vriespunt. Op hun rug dragen ze een backpack met daarin o.a. rantsoenen, een warmteregelaar, een homing beacon en toevoer voor krachtbronnen. Het pantser vooraan biedt een beperkte bescherming. Snowtroopers dragen aangepaste laarzen, een verwarmde broek (zonder armor), een mantel rond het midden die warmte geeft en armor aan de schouders, polsen en knieën. Hun helm is voorzien van een gereguleerde en speciale bedekking aan het gezicht zodat de trooper steeds vrij kan ademen in zelfs de meest barre temperatuur. In zakjes aan hun riem dragen ze onder andere een weerhaak, blaster packs, overlevingsmateriaal, water, voedsel, twee granaten en vuurpijlen

De Tri-Pod Laser Cannon is gemaakt door Kenner en voor het eerst uitgebracht in 1981 tijdens de release van Star Wars Episode V the Empire Strikes Back.

Dit item is 100% compleet

€ 15,00