Betaalmethodes

Star Wars Saga Firespeeder Pilot (Battle of Coruscant) MOC

Star Wars Saga Firespeeder Pilot (Battle of Coruscant) MOC

Beperkte voorraad

Fire Suppression Speeders of Emergency Firespeeders zijn grote Airspeeders die tijdens rampen en branden worden ingezet op Coruscant. Deze schepen worden bestuurd door speciaal opgeleide piloten.

De Firespeeders hebben elke dag een volle agenda op Coruscant. Maar in Star Wars episode III Revenge of the Sith beleefden de Coruscant Fire Fighters de drukste dagen van hun leven tijdens de Battle of Coruscant. Brokstukken van schepen die door de atmosfeer konden dringen, sloegen dikke gaten in de bouwstructuren van de planeet en zorgden voor veel verwoestingen. De Firespeeders patrouilleerden voortdurend tijdens het gevecht om inkomende brokstukken van het gevecht in de ruimte te onderscheppen.

Toen de Invisible Hand dreigde neer te storten, hielpen vier Firespeeders van Fire Team Three mee met het voorste deel van het schip te blussen. Eén van de Captains was Jikesh Valia. Twee Coruscant Fire Fighters lieten het leven in deze actie om de vlammen van de Invisible Hand te bedwingen.

Toen later de Jedi Temple in brand stond, bleven de Firespeeders op bevel van Palpatine aan de grond en konden ze de brand niet blussen....

Dit figuur is gemaakt door Hasbro in 2006 en komt uit de Saga collection figuren lijn.

Het serienummer is Saga-022

€ 16,95