10% korting over ons complete assortiment * Wij zijn enkele dagen afwezig, hierdoor worden alle geplaatste orders maandag 22 oktober verzonden. Om de latere verzendtijd te compenseren hebben we vanaf nu tot en met donderdag 18 oktober 23:59 uur 10% korting over ons complete assortiment * (* reeds afgeprijsde items zijn niet inbegrepen)

Betaalmethodes

Aanbiedingen

Lenovo Star Wars Jedi Challenges VR experience

Laatste exemplaar!

Lang geleden in een slaapkamer die best in de buurt is, speelde jij met je vriendjes Star Wars. Je deed alsof je een echte lightsaber had en speelde Jedi vs. The Sith. Of gewoon Luke vs. Vader. Met de komst van Augmented Reality, en dan vooral de Mirage AR-headset van Lenovo, is die droom eindelijk werkelijkheid geworden!

A MORE ELEGANT WEAPON, FROM A MORE CIVILIZED AGE

Deze set bestaat naast de Lenovo Mirage AR-headset ook nog uit een lightsaber en een tracking-beacon die de bewegingen van de lightsaber registreert. Door de Mirage AR-headset op te zetten en het lichtzwaard te activeren, sta je in ineens oog in oog met niemand minder Darth Vader! Of Kylo Ren!! Er zit dus niks anders op dan te vechten zoals een Jedi dat zou doen. Use your instincts!

IT’S NOT WISE TO UPSET A WOOKIE

Naast vechten met een lightsaber zijn er natuurlijk nog veel meer avonturen te beleven in het Star Wars-universum. Daarom komt deze set ook nog met een strategisch spel waarin je de leiding neemt op een leger dat het opneemt tegen het Keizerrijk. Daarnaast is het sterrenstelselberoemde bordspel Holochess ook geïmplementeerd. In deze intergalactische versie van schaak nemen verschillende monsters het tegen elkaar op. Precies, het is de game die R2D2 tegen Chewbacca speelde op de Millennium Falcon in A New Hope. Let the Wookie win!

STAY ON TARGET!

De Lenovo Mirage AR-headset werkt met bekende smartphones, zoals de Samsung Galaxy S7, de Motorola Moto Z en de iPhone 6s. De volledige lijst met ondersteunde smartphones wordt nog steeds uitgebreid, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van Star Wars: Jedi Challenges

Technische specificaties

In de doos

Lenovo Mirage AR-headset 
Lightsaber-controller 
Volgbaken 
Telefoonlade 
Kabel lightning-naar-micro-USB 
Kabel USB-C-naar-micro-USB 
Kabel micro-USB-naar-micro-USB 
2 x AA-batterij 
5V/1A-voedingsadapter en voedingskabel 
Snelstartgids

Lightsaber-controller

Afmetingen:315,5 x 47,2 mm
Gewicht:275 g
Knoppen:Aan/uit, Activeringsmatrix, Bediening

Lenovo Mirage AR-headset

Afmetingen:209,2 x 83,4 x 154,8 mm
Gewicht:477 g
Knoppen:Selecteren, Annuleren, Menu
CameraVolgcamera's met dual-motion-technologie

Volgbaken

Afmetingen:94,1 x 76,7 mm
Gewicht:117 g
Knoppen:Aan/uit/kleurenschakelaar

Overige informatie

Verbinding:Bluetooth-connectiviteit met telefoon
Talen:Engels, Duits, Japans, Frans, Spaans
 
Dit item is éénmaal gebruikt

Normale prijs: € 199,00

Speciale prijs: € 149,00